Ons verhaal

In 2015 ging Joyce voor het eerst op vakantie naar Indonesië. Vrienden hadden haar geadviseerd naar de nog vrij onbekende eilandengroep Karimunjawa te gaan. Ze was direct verliefd op het eiland waar je omringt bent door prachtige natuur, parelwitte stranden, palmbomen, azuurblauwe zee en een fantastische onderwaterwereld om te snorkelen & duiken. 

Ze werd niet alleen verliefd op het eiland ook leerde ze Sudar kennen. Een aantal maanden na haar vakantie besloot ze terug naar Indonesië te gaan. Een grapje tussen Joyce & Sudar om een hostel te starten werd werkelijk. Voor backpackers openden ze hun hostel met 6 kamers. Van de gasten ophalen in de haven, ontbijt koken, zorgen voor alle verzoeken van de gasten tot aan de kamers schoonmaken, alles deden Joyce & Sudar samen.


Vanuit daar gingen ze op zoek om land te kopen, hebben ze een crowdfunding actie opgezet om de bouw van hun droom hotel te financieren. Inmiddels hebben ze 16 standaard kamers, 1 familie bungalow, zwembad en restaurant gerealiseerd. Daarnaast hebben ze in 2022 een toeristisch spot & restaurant geopend midden in de rijstvelden om de lokale bevolking in dat gebied te helpen door werkgelegenheid te bieden en lokaal de inkopen voor het restaurant te doen. Tot slot zijn ze de founders van de stichting Kejora Karimunjawa die zich inzet voor educatie voor kinderen en jongvolwassenen. 

Translate »